Behandelingen

Ik kan je verschillende massages en behandelingen aanbieden. Daarbij geldt altijd: persoonlijke aandacht voor jou staat voorop. Na een massage voel jij je beter en vitaler dan daarvoor. Bekijk hieronder het overzicht van mijn behandelingen.

Keuze gemaakt? Bel (of WhatsApp) voor het maken van een afspraak 06 46904390 of stuur mij een berichtje via het contactformulier

Moeite met kiezen? Vraag mij gerust om advies zodat ik je kan helpen voor jou de beste keuze te maken.  

Sportmassage

Vermoeide en verkrampte spieren worden tijdens een sportmassage aangepakt, zodat de spieren weer kunnen ontspannen. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en zuurstofvoorziening, waardoor de klachten afnemen.

Hoofdpijn massage

Veel mensen hebben regelmatig hoofdpijn. Dat is heel vervelend en kan je dagelijks leven behoorlijk beïnvloeden. Een aantal vormen van hoofdpijn is gelukkig goed te behandelen met massagetherapie.

Beenmassage

Heb je last van kuiten die vastzitten, stramme bovenbenen of hamstrings die niet meewerken? Of voelen je benen gewoon zwaar en vermoeid aan? Hoog tijd voor een beenmassage! 

Rugmassage

Voor rugklachten is niet altijd een duidelijke oorzaak aan te wijzen. Maar rugpijn kan je wel behoorlijk belemmeren bij het uitvoeren van je werk en dagelijkse activiteiten. Bij een rugmassage worden de rugspieren losgemaakt waardoor je weer soepeler wordt en minder pijn hebt.

Nekmassage

Pijn in je nek kan ervoor zorgen dat je je hoofd niet meer goed kan draaien. Of het straalt uit naar je hoofd en geeft je hoofdpijn. Bij een nekmassage worden de spieren in de nek gemasseerd en maak ik ook gebruik van drukpuntmassage.

Schouder massage

Als de spieren in je schouders langdurig teveel worden aangespannen, gaan ze strak staan en pijnlijk aanvoelen. Het masseren van de schouderspieren (maar ook meteen die van je nek) geeft verlichting en zorgt ervoor dat ze weer soepel worden.

Gezichtsmassage

Met een gezichtsmassage kunnen je gezicht en hoofd lekker ontspannen. Je uitstraling wordt zachter en je ziet er jonger uit. Daarnaast kan het ook helpen bij hoofdpijn of vermoeidheid.

Medical taping en Dynamic taping

Medical taping is een techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van de natuurlijke herstelprocessen van het lichaam. De speciale tape activeert het zenuwstelsel en algemeen circulatiesysteem, waardoor spieren en pezen sneller herstellen. Dynamic tape is een heel ander soort tape en wordt dan ook gebuikt voor andere doeleinden. Het kan helpen bij het herstel van een blessure.

Wil je een behandeling inplannen of heb je advies nodig?

Kom met mij in contact