Stoelmassage is een drukpuntmassage over de kleding heen. Je zit daarbij op een hiervoor speciaal ontwikkelde stoel. De afwisseling van verschillende technieken zorgen voor een betere bloedcirculatie en vermindering van spanning en stress. Na een korte massage voel jij je weer helemaal ontspannen.

 

 Effecten van stoelmassage:

  • afname van stress
  • verlaging bloeddruk
  • soepele spieren en gewrichten
  • ontspanning
  • betere bloedcirculatie, wat helpt om afvalstoffen af te voeren
  • preventie fysieke klachten

Stoelmassage kan ook prettig zijn als je zwanger bent en liever niet in zijligging op de massagetafel gemasseerd wilt worden.

Stoelmassage bij bedrijven
Stoelmassages worden steeds vaker bij bedrijven op de werkplek gegeven. Naast de hierboven genoemde voordelen zorgt stoelmassage dan ook nog eens voor meer werkplezier en een hogere productiviteit. Het is een zeer doeltreffende manier om ziekteverzuim door (werk)stress te verminderen of te voorkomen. Ook klachten als vermoeidheid, RSI, burn out of hoofdpijn kunnen hierdoor afnemen.

Het aanbieden van stoelmassage door bedrijven is ook fiscaal heel aantrekkelijk. De kosten van stoelmassage kunnen volledig als bedrijfskosten worden opgevoerd en hierover hoeft geen loonbelasting betaald te worden.
Hier vind je daarover meer informatie.

Stoelmassage: € 20,00 voor 20 minuten. Een uitgebreid overzicht van alle prijzen vind je in de prijslijst.

Massagepraktijk Zenergy verzorgt ook stoelmassages bij bedrijven of op evenementen. Neem voor de mogelijkheden even contact met mij op via 06 46904390 of via het contactformulier.